Blomme ‘Victoria’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)

375 kr.

Få en frodig og smuk have med vores Blomme ‘Victoria’. Hurtigvoksende træ med saftige blommer. Perfekt til enhver have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197896404 Kategori:

Dompap Nordens lille røde ven, der spreder julestemning i din have året rundt. Dompappen er en charmerende lille fugl med sin karakteristiske røde bryst og sorte hoved. Med en smuk og livlig sang bringer dompappen glæde og liv til enhver have.

Med vores Dompap-foderbræt kan du tiltrække disse smukke fugle til din have og nyde synet af dem, der hopper og synger i træerne. Foderbrættet er designet med en praktisk størrelse, der passer til enhver have og er let at hænge op på et træ eller en krog.

Dompap-foderbrættet er lavet af holdbart træ og er designet til at modstå selv det barskeste vintervejr. Med en praktisk skål til fuglefrø og en lille platform til at sidde på, vil dine dompap-venner føle sig velkomne og trygge, mens de nyder en lækker snack.

Så hvis du elsker naturen og ønsker at bringe lidt julestemning til din have året rundt, så er vores Dompap-foderbræt det perfekte valg for dig. Inviter disse charmerende små fugle til din have og skab et magisk og fredeligt rum, hvor du kan slappe af og nyde naturens skønhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Victoria’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.