Blomme ‘Kirkes’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)

375 kr.

Forkæl din have med denne smukke Blomme ‘Kirkes’. Pragtfulde grene og lækre blommer venter på dig. Bestil din egen nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197894187 Kategori:

Hvis du ønsker at tilføje en smuk og velsmagende frugt til din have, så er Blomme ‘Kirkes’ det perfekte valg. Denne blommetræsort er kendt for sin søde og aromatiske smag, som vil glæde dine smagsløg med hver eneste bid. Blomme ‘Kirkes’ producerer store, faste frugter med en lækker gul farve og en tyk, sprød skræl. Frugterne har en oval form og vejer ca. 40-50 gram hver.

Dette blommetræ vil pryde din have med sine smukke violetblå frugter og skabe en hyggelig atmosfære. Med 4-8 grene og en højde på 130-170 cm kommer dette træ i en praktisk 10 liters potte, hvilket gør det nemt at plante og vedligeholde. Du behøver ikke bekymre dig om at tynde frugterne, da udbyttet er naturligt afbalanceret og kræver minimal indgriben.

Blomme ‘Kirkes’ er en pålidelig og produktiv sort, der vil belønne dig med en generøs høst af lækre frugter. Uanset om du er en erfaren gartner eller en nybegynder, vil dette træ være en glimrende tilføjelse til din have. Gå ikke glip af muligheden for at dyrke dine egne friske blommer derhjemme med dette skønne blommetræ.

Køb dig Blomme ‘Kirkes’ i dag og begynd at nyde de søde frugter fra din egen have. Lad dig fortrylle af smagen, duften og skønheden af dette fantastiske træ, og skab din egen oase af naturlig skønhed og velsmagende frugt med Blomme ‘Kirkes’. Opdag glæden ved at dyrke dine egne frugter og skab smukke minder i din have med dette enestående blommetræ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Kirkes’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.