Blomme ‘Tophit’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)

425 kr.

Få den smukkeste have med vores Blomme ‘Tophit’ – en frodig og sund plante med masser af grene og bær. Ideel til enhver have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203532105 Kategori:

Blomme ‘Tophit’ er ikke bare et almindeligt blommetræ – det er en ægte perle i haven. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 130-170 cm er dette træ en majestætisk tilføjelse til enhver have. Den medfølgende 10 liters potte sikrer, at blommetræet har de bedste betingelser for at trives og udvikle sig.

Det, der virkelig skiller Blomme ‘Tophit’ ud fra mængden, er dens utrolige udbytte. Med store, saftige blå frugter vil du blive belønnet med en rig høst sæson efter sæson. Og når du endelig får lov til at smage på frugterne, vil du blive betaget af det gyldne frugtkød og den skønne, krydrede smag.

Blomme ‘Tophit’ er også kendt for sin sunde og hårdføre natur. Du behøver ikke bekymre dig om komplekse vedligeholdelsesrutiner eller specielle plejeinstruktioner – dette træ trives selv under varierende vejrforhold.

Med Blomme ‘Tophit’ i din have vil du ikke kun nyde de lækre frugter, men også glæde dig over synet af det smukt blomstrende træ. Lad dig fortrylle af naturens skønhed og vælg Blomme ‘Tophit’ som din næste haveinvestering. Kickstart din haveoplevelse med dette enestående blommetræ og høst glæde og frugtbarhed i lange tider fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Tophit’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.