Pære ‘Carola’ 4-8 grene, 120-160 cm. 7,5 liter potte

349 kr.

Få et smukt og frodigt haven med denne store ‘Carola’ pæretræ, ideel til frugtproduktion og dekorativt udseende. Let at dyrke og pleje.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203640809 Kategori:

Pære ‘Carola’ er en sand juvel i enhver have. Med dens middelstore, gulgrønne frugter med en subtil rødbrun kind og grove frugtkød, vil denne pære sort give din have et strejf af elegance og smag. Den delikate og søde smag af disse pærer gør dem ideelle til at blive høstet i oktober og gemt til juletidens festligheder.

Den kraftigtvoksende og oprette vækst af Pære ‘Carola’ gør den let at dyrke og pleje. Med 4-8 grene og en højde på mellem 120-160 cm kommer denne pæretræ i en rummelig 7,5 liters potte, klar til at blive plantet i din have og blomstre.

Pære ‘Carola’ er ikke blot en fryd for øjet, men den har også en imponerende modstandskraft mod skurv, hvilket gør den til et pålideligt valg for selv den mest uerfarne haveentusiast. Tilføj et strejf af klassisk skønhed og en lækker smag til din have med Pære ‘Carola’. Skab et smukt udendørs rum fyldt med delikate frugter og glæd dig selv med en rig høst af søde pærer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Carola’ 4-8 grene, 120-160 cm. 7,5 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.