Karneval – æbletræ 5-8 grene

349 kr.

Få dine haver til at skinne med vores smukke karneval-æbletræ. Med 5-8 grene fyldt med saftige æbler, bliver dette træ et farverigt og frugtbart tilskud til din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200045379081 Kategori:

Karneval æbletræet med 5-8 grene er en festlig tilføjelse til enhver have eller frugthave. Dette smukke træ producerer æbler med en gul bundfarve og fine, lodrette, røde striber, der minder om cirkus og sjov. Med sin kegleformede og middelstore størrelse samt saftige, aromatiske og syrlige frugtkød er Karneval æblerne en sand smagsoplevelse.

Dette æbletræ er ikke kun en fryd for øjet, det er også modstandsdygtigt over for skurv og meldug, hvilket sikrer en sund og bæredygtig høst sæson efter sæson. Med sine 5-8 grene er Karneval æbletræet let at dyrke og vedligeholde, selv for begyndere inden for havearbejde.

Skab et festligt og farverigt udtryk i din have med Karneval æbletræet og nyd synet af disse smukke æbler, der er lige så sjove at se på, som de er lækre at spise. Giv din have et strejf af magi med dette Pragtfulde Karneval æbletræ, der vil bringe glæde og friskhed til dit udendørs rum. Hop med på cirkusvognen og dyrk dine egne festlige æbler med dette fantastiske træ, der vil berige din have med skønhed og smag i overflod.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Karneval – æbletræ 5-8 grene”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.