Holsteiner Cox – Æbletræ på vildstamme 4-8 grene

399 kr.

Opdag skønheden i naturen med vores Holsteiner Cox æbletræ på vildstamme. Håndplukk velsmagende æbler direkte fra din egen have.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200314769401 Kategori:

Holsteiner Cox – Æbletræ på vildstamme 4-8 grene er et smukt og frugtbart æbletræ, der vil være en prydende tilføjelse til enhver have eller frugthave. Æblet Holsteiner Cox er kendt for sin fantastiske smag og sprødhed. Når du planter dette æbletræ i din have, vil du kunne nyde de lækre æbler, der modner sidst på sommeren og kan gemmes helt ind i januar måned.

Holsteiner Cox-æblet er stort, saftigt og fast i kødet med en smuk gul-grøn farve og en karakteristisk rød dækfarve, der gør det til et synligt og indbydende element i haven. Med dette æbletræ på vildstamme med 4-8 grene får du et veludviklet træ, der er klar til at bære frugt og glæde dig med sine smukke blomster om foråret og saftige æbler om efteråret.

Med Holsteiner Cox-æbletræet i din have kan du se frem til at høste dine egne æbler, der kan bruges i saft, kager, desserter eller spises friskplukkede direkte fra træet. Æblerne fra dette træ har en fantastisk balance mellem sødme og syrlighed og en sprødhed, der gør dem til et populært valg blandt både børn og voksne.

Vælg Holsteiner Cox-æbletræet på vildstamme 4-8 grene og skab en smuk og frugtbar oase i din have. Nyd synet af blomstrende træer om foråret, lyden af summende bier og duften af modne æbler om efteråret. Inviter naturen ind i din have med dette pragtfulde æbletræ, der vil berige dit uderum og give dig mulighed for at høste dine egne lækre æbler år efter år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Holsteiner Cox – Æbletræ på vildstamme 4-8 grene”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.