Æble ‘Transparent Blanc’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)

399 kr.

Opgrader din have med vores smukke og frodige Æble ‘Transparent Blanc’. Perfekt til haven. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718363 Kategori:

Forestil dig en frodig have fyldt med saftige æbler, der hænger tungt på grene, klar til at blive plukket. Med vores Æble ‘Transparent Blanc’ får du ikke blot en frugtplante, men en smagsoplevelse fyldt med let syrlige noter og saftigt frugtkød. Dette æbletræ er en fryd for øjet med sine gulgrønne frugter og tynde, sprøde skræl.

Med 4-8 grene og en imponerende højde på 150-200 cm er dette æbletræ allerede godt etableret og klar til at blive plantet i din have. Du kan se frem til at høste frugter i juli og september, hvilket gør det til en perfekt plante til sommer- og sensommermånederne. Middelstort udbytte sikrer, at du kan nyde rigelige mængder af disse lækre æbler.

Med en 10 liters potte (A-2) giver vi dig en plante, der er sund, robust og klar til at blive en del af dit haveliv. Du kan forvente et mellemlangt hyldeliv, men æblerne er så velsmagende, at de måske ikke når at ligge og vente længe, før de bliver spist.

Invester i dette Æble ‘Transparent Blanc’ træ og skab din egen frugthave derhjemme. Intet slår fornøjelsen ved at plukke dine egne frugter lige fra træet og nyde dem friskplukkede og fulde af smag. Gør din have endnu mere levende og smagfuld med dette fantastiske æbletræ. Tag skridtet mod frisk frugt og en smuk have med vores Æble ‘Transparent Blanc’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Transparent Blanc’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.