Æble ‘James Grieve’ Espalier 2 etager,- med potte

599 kr.

Forkæl dig selv med vores smukke ‘James Grieve’ æbletræ i espalier. Perfekt til enhver have med sin to-etagers form og lækre frugter.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197893334 Kategori:

Dette æble ‘James Grieve’ espalier med to etager er et smukt og praktisk tilskud til enhver have eller terrasse. Med sin karakteristiske syrligt saftige smag, behagelige aroma og faste hvide kød er dette æbletræ en sand fryd for sanserne. De gule frugter med røde striber og den tynde glatte skræl giver træet et visuelt appel, der kan lyse op i enhver udendørs plads.

Espalierdesignet med to etager gør det muligt for træet at vokse i en pladsbesparende form, ideel til små haver eller terrasser, der ønsker at udnytte pladsen optimalt. Med et middel stort udbytte hvert år kan du se frem til et rigeligt antal lækre æbler at nyde. Plukketiden og modningstiden er let at overholde, så du vil altid have friske æbler lige ved hånden.

Dette æbletræ er mere end bare en frugtproducent – det er en smuk og funktionel del af dit udendørs rum, der kan tilføre et strejf af landlig charme og natur til din dagligdag. Med dette æble ‘James Grieve’ espalier med to etager kan du skabe din egen lille frugthave derhjemme og nyde friske, velsmagende æbler lige fra træet. Tag kontrol over din have og berig dit liv med dette fantastiske æbletræ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘James Grieve’ Espalier 2 etager,- med potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.