Æble ‘Filippa’ Espalier 2 etager,- med potte

599 kr.

Klassisk og smukt espalier med Æble ‘Filippa’. Perfekt til små haver. Friske æbler lige uden for døren. Opnå din egen frugthave nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900194042533 Kategori:

Vil du gerne bringe naturen tættere på dig og nyde frisk frugt lige fra din egen have? Så er Æble ‘Filippa’ Espalier med to etager det perfekte valg for dig. Med smukke grøn-gule æbler, der smager saftigt og syrligt, vil du opleve ren glæde ved at plukke dine egne frugter direkte fra træet.

Æble ‘Filippa’ er kendt for sit hvide og meget faste frugtkød, der kombineret med den tynde, glatte skræl giver en sublim smagsoplevelse. Den store størrelse og aflange form gør disse æbler ideelle til både at spise rå eller til at bruge i dine yndlingsopskrifter. Med et middel udbytte kan du regne med at have rigeligt med friske æbler at dele med familie og venner.

Plukketiden for Æble ‘Filippa’ er fra sidst i september til begyndelsen af oktober, hvilket giver dig mulighed for at nyde dine frugter på det perfekte tidspunkt. Og med denne espalier med to etager kan du dyrke dine egne æbler selv på en begrænset plads, f.eks. i en potte på terrassen eller altanen.

Dyrkning af dine egne æbler er ikke kun en fornøjelse for smagsløgene, men også en berigende oplevelse for sindet og sjælen. Giv dig selv den gave at komme tættere på naturen, skab din egen lille frugthave og nyd godt af alle fordelene ved at have friske æbler lige ved hånden. Med Æble ‘Filippa’ Espalier med to etager får du ikke kun et smukt træ, men også en kilde til glæde, sundhed og inspiration i din hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Filippa’ Espalier 2 etager,- med potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.