Aroma – Æbletræ 4-8 grene

349 kr.

Væk dine sanser med vores Aroma Æbletræ – en duftende oase med 4-8 grene for at skabe harmoni i dit hjem. Et must-have til enhver haveentusiast. 🌿🍏 #Aromaterapi #Haveglæde

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200284778560 Kategori:

Forestil dig et smukt æbletræ, der spreder sin liflige duft af friske æbler i din have. Med vores Aroma – Æbletræ 4-8 grene kan du bringe naturens skønhed helt tæt på dig. Dette æbletræ er af A-kvalitet og leveres med 4-8 grene i en 8,5 liters potte. Med en grundstamme af typen MM106, som er middelvoksende, er dette træ ideelt til alle typer haver.

Aroma æblesorten er kendt og elsket i Skandinavien og stammer oprindeligt fra Sverige. Ved at krydse nogle af de mest populære æblesorter, er Aroma skabt med det formål at give dig en smagfuld og saftig oplevelse. Stor og saftig frugt med en sød, aromatisk smag gør dette æbletræ til et populært valg blandt haveejere.

Ved at plante et Aroma – Æbletræ i din have, kan du ikke kun nyde friske æbler direkte fra træet, men også skabe et smukt og naturligt element i din uderum. Træet vil blomstre med smukke blomster om foråret og bære frugt om sommeren, hvilket vil tiltrække fugle og sommerfugle til din have.

Dette æbletræ er dansk produceret og leveres direkte fra producenten til dig, hvilket sikrer høj kvalitet og friskhed. Med Aroma – Æbletræ 4-8 grene får du ikke kun et smukt og velduftende træ, men også en kilde til glæde og nydelse i din have. Lad naturens skønhed berige dit liv med dette pragtfulde æbletræ, der vil give dig glæde og friske æbler i årevis fremover. Skynd dig at berige din have med Aroma – Æbletræ 4-8 grene, og lad dig inspirere af naturens mirakler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aroma – Æbletræ 4-8 grene”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.