Sød Kirsebær ‘Sweetheart’ – Selvbestøvende Dværgtræ, 3-5 grene, 6,7 liter potte, 80-100 cm.

449 kr.

Forkæl din have med vores søde ‘Sweetheart’ kirsebærtræ. Selvbestøvende dværgtræ perfekt til enhver have. Bestil nu og nyd friske kirsebær.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197896304 Kategori:

Stil dig foran det mest fantastiske kirsebærtræ, du nogensinde har set – det er vores ‘Sweetheart’ dværgtræ. Dette selvbestøvende træ er en sand skønhed i enhver have med sine 3-5 grene, smukt marmoreret mørkerøde skræl og saftige, sprøde frugtkød. Skønheden i dette træ stopper dog ikke ved dets udseende, for dets frugter smager intet mindre end himmelsk.

Forestil dig at smage en kirsebær, der er så sød, saftig og sprød, at det får din mund til at løbe i vand. Det er præcis, hvad ‘Sweetheart’ kirsebærtræet kan tilbyde dig. Med frugter, der er over 20 mm store og har en rund form med en lille spids, er disse kirsebær en fryd for øjet og ganen.

Udbyttet fra dette træ er overvældende stort hvert år, så du kan se frem til at plukke masser af søde kirsebær i sæsonen. Modningstiden er ideel, så du kan glæde dig til at høste de mest perfekte og saftige kirsebær, når tiden er inde.

Med en højde på 80-100 cm og en 6,7 liters potte er dette ‘Sweetheart’ kirsebærtræ klar til at blive plantet i din have og skabe et smukt og frugtbart element. Lad dette dværgtræ berige din have med sin skønhed og lækre frugt, og glæd dig over at have dit eget lille stykke paradis lige uden for døren.

Invester i dette fantastiske ‘Sweetheart’ kirsebærtræ i dag, og lad dig fortrylle af dets skønhed, lækre frugter og glæden ved at have din egen frugthave derhjemme. Tag dine smagsløg med på en eventyrlig rejse med dette enestående kirsebærtræ, og nyd frugterne af din hårde arbejde og kærlighed til naturen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Kirsebær ‘Sweetheart’ – Selvbestøvende Dværgtræ, 3-5 grene, 6,7 liter potte, 80-100 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.