Æble ‘Rød Ananas’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

349 kr.

Få smagen af tropisk frugt i din have med vores Æble ‘Rød Ananas’. Unik smag og flot udseende, perfekt til enhver have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197895311 Kategori:

Dyk ned i en uforglemmelig oplevelse af saftige og sprøde æbler med vores fantastiske Rød Ananas æbletræ. Dette æbletræ er ikke som de andre – det skiller sig ud med sin unikke smag, fantastiske aroma og smukke udseende.

Forestil dig at plukke et æble fra dit eget Rød Ananas æbletræ. Du bider ned i den sprøde skræl og bliver straks mødt af en sød og saftig smag, der giver dig en sand følelse af lykke. Frugtkødet er hvidt og fast, med undertiden røde årer lige under skrællen, hvilket tilføjer et ekstra lag af kompleksitet til smagsoplevelsen.

Med en lysende rød solside og en gulgrøn skyggeside skiller Rød Ananas æbler sig ud i enhver frugthave. Deres skræl er tynd og glat, og frugterne er af middelstørrelse og har en rund-aflang form, der gør dem lette at håndtere og nyde.

Det Rød Ananas æbletræ, du modtager, har 4-8 grene og er 120-160 cm højt. Det er plantet i en potte, hvilket gør det nemt for dig at dyrke og vedligeholde dette fantastiske træ. Med den rette pleje vil dit Rød Ananas æbletræ give dig en generøs høst af lækre æbler, som du og dine kære kan nyde hele sæsonen.

Så tag springet og tilføj et Rød Ananas æbletræ til din have i dag. Skab smukke minder og del uforglemmelige smagsoplevelser med dette unikke og inspirerende æbletræ. Vær med til at forme din egen frugthave, og lad dig fortrylle af magien ved at dyrke dine egne lækre æbler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Rød Ananas’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.