Sød kirsebær ‘Early Star’ Havefrugttræ – A-kvalitet 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)

330 kr.

Forkæl din have med vores søde ‘Early Star’ kirsebærtræ i A-kvalitet. Få 4-8 grene og 130-170 cm højde i en praktisk 10 liters potte.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203819505 Kategori:

Sød kirsebær ‘Early Star’ Havefrugttræ – A-kvalitet 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt) er det perfekte valg for enhver haveentusiast, der ønsker at tilføre noget sødt og frugtbart til deres udendørs rum. Dette pragtfulde kirsebærtræ er af høj kvalitet og kommer med 4-8 grene, der strækker sig 130-170 cm i en 10 liters potte fra Colt.

Med Early Star kirsebærtræet får du ikke kun en smuk tilføjelse til din have, men også en pålidelig producent af velsmagende og saftige kirsebær. Sorten er kendt for at bære tidlige frugter, der modner tidligt på sommeren, hvilket giver dig mulighed for at nyde den søde frugt før resten af kirsebærrene på markedet.

Dette kirsebærtræ er ikke blot en glæde for øjet, men også en investering i fremtiden. Med den rette pleje og opmærksomhed vil Early Star træet vokse og blomstre, og belønne dig med en rig høst af lækre kirsebær år efter år. Det er et bæredygtigt valg, der vil berige din have og dit liv med smagsfulde oplevelser og smukke blomster.

Udover sin praktiske karakter har dette kirsebærtræ også en æstetisk appel, der vil fortrylle enhver, der ser det. Dens frodige løv og smukke blomster gør det til en fornøjelse at have i haven, og dets duftende frugter vil tilføre haven en ekstra dimension af glæde og skønhed.

Invester i et Early Star kirsebærtræ i dag, og lad din have blomstre med sødme, skønhed og frugtbarhed. Det er ikke blot et træ, det er en oplevelse, der vil berige dit liv og dit udendørs rum med glæde, fylde og vækst.Tag dette lille stykke natur med hjem og lad det blomstre og gro til glæde og gavn for dig og din familie i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød kirsebær ‘Early Star’ Havefrugttræ – A-kvalitet 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte (Colt)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.