Katja Balsgård æbletræ 4-8 grene

349 kr.

Få friske æbler lige fra haven med Katja Balsgård æbletræet. 4-8 grene giver masser af velsmagende frugt. Start din høst nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200206883418 Kategori:

Skab en have fyldt med lykke og liv med Katja Balsgård æbletræ 4-8 grene. Dette smukke og frugtbare træ vil ikke kun tilføje skønhed til din have, men også glæde til dit hjerte og dit hjem. Forestil dig at vågne op til duften af friske æbler, der hænger lige uden for dit vindue, klar til at plukke og nyde.

Katja æblet er en absolut fornøjelse at have i haven. Det er ikke kun et velsmagende og saftigt spiseæble, men det er også perfekt til at lave most eller cider. Dette træ vil give dig og din familie mulighed for at skabe smagfulde og sundere alternativer direkte fra jeres egen have.

Med en A-kvalitet og 4-8 grene, er dette æbletræ en pålidelig og generøs producent af lækre æbler. Den leveres i en 8,5 liters potte og har en imponerende leveringshøjde på 140 til 200 cm, hvilket sikrer, at du får et velformet og robust træ, der vil glæde dig i mange år fremover.

Skab øjeblikke og minder i din have med dette pragtfulde æbletræ. Lad dig inspirere af naturens skønhed og generøsitet, og nyd frugterne af dit arbejde og kærlighed til din have. Med et Katja Balsgård æbletræ 4-8 grene vil du ikke kun dyrke frugt, men også glæde, kreativitet og harmoni i dit udendørs rum. Så kom og tag imod dette vidunderlige træ, og lad det berige dit liv med sin skønhed og næring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katja Balsgård æbletræ 4-8 grene”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.