Buskformet Sur kirsebær ‘Porthos’ 2-5 grene, 3-4 års. Potte 10 liter,- 100-140 cm.

325 kr.

Få smagen af sommer med vores saftige buskformede surkirsebær ‘Porthos’. Stor, frodig og klar til at plante i din have. Gå ikke glip af det.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718395 Kategori:

Har du nogensinde drømt om at have din egen frugthave derhjemme, hvor du kan plukke saftige og velsmagende frugter lige fra busken? Med den buskformede surkirsebær ‘Porthos’ får du netop denne mulighed. Denne fantastiske plante vil ikke kun pryde dit udendørs rum med sin skønhed, men den vil også forkæle dig med en overflod af lækre sure kirsebær.

‘Mirabel’ er en busk med et imponerende udbytte, der kan give dig helt op til 6 kilo frugt pr. busk. Med dens store og saftige frugter vil du kunne nyde en vitaminrig smagfuld oplevelse, der vil forkæle dine smagsløg. Frugterne har en dyb rød farve og en lille sten i midten, der giver en ekstra dimension til smagsoplevelsen.

Denne busk er fuld af liv og sender dig allerede fra første tegn på august modenhedssignaler. Snart vil du kunne plukke dine egne friske surkirsebær direkte fra busken og nyde dem lige fra haven. Med en højde på 100-140 cm er denne busk let at håndtere og passe, og dens buskformede struktur gør den ideel til enhver have eller terrasse.

Med en potte på 10 liter og 2-5 grene er denne buskformet surkirsebær ‘Porthos’ en ideel tilføjelse til enhver have. Denne plante er 3-4 år gammel og er vokset til perfektion for at sikre dig den bedst mulige kvalitet.

Så hvorfor vente med at skabe din egen lille frugtfulde paradis derhjemme? Med ‘Porthos’ surkirsebær-busken kan du bringe naturens friske og velsmagende gaver direkte til din havedør. Tag din haveoplevelse til det næste niveau med denne fantastiske plante og lad dig forføre af dens overdådige frugter og smukke udseende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Buskformet Sur kirsebær ‘Porthos’ 2-5 grene, 3-4 års. Potte 10 liter,- 100-140 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.