Æble ‘Transparent Blanc’ 4-8 grene. 3-4 års. Potte 37,5 liter,- 180-220 cm.

1.099 kr.

Få et smukt æbletræ i din have med vores ‘Transparent Blanc’. Sundt, 3-4 år gammelt træ med 4-8 grene og 37,5 liters potte.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203532107 Kategori:

Dyk ned i æblehyldens skatte og lad dig fortrylle af den smukke ‘Transparent Blanc’. Denne 3-4-årige skønhed er allerede nået en imponerende højde på 180-220 cm med 4-8 grene, klar til at pryde din have med sine delikate frugter. Med en potte på 37,5 liter har denne æbletræsvariant masser af plads til at vokse og udfolde sit fulde potentiale.

Når du investerer i æble ‘Transparent Blanc’, investerer du også i et smagsfuldt eventyr. Med en let syrlig smag og lyst, saftigt frugtkød lover denne sort en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Den tynde, sprøde skræl omslutter frugten i en gul/grøn farve og runder af med en middelstørrelse og rund frugtfacon. Med et middelstort udbytte plukkes og modnes frugterne bedst i juli/september, hvorefter de kan opbevares og nydes i lang tid efter høst.

Æble ‘Transparent Blanc’ er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjet. Dens grenede struktur og frodige løvskud skaber en imponerende og indbydende profil i enhver have. Uanset om du er en erfaren haveentusiast eller en nybegynder, vil dette æbletræ berige dit udendørs rum med skønhed og smag.

Grib chancen for at tilføje et stykke naturmagi til din have med Æble ‘Transparent Blanc’ 4-8 grene. Med sit overdådige vækstpotentiale og lækre frugter vil dette æbletræ ikke kun tilfredsstille dine sanser, men også skabe et fredfyldt og smukt hjørne i din have. Invester i en smagfuld fremtid med Æble ‘Transparent Blanc’ i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Transparent Blanc’ 4-8 grene. 3-4 års. Potte 37,5 liter,- 180-220 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.