Sød Kirsebær ‘Dønnisens Gule’ kræver bestøver 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.avi)

425 kr.

Oplev den fantastiske smag af søde kirsebær med vores ‘Dønnisens Gule’ træ – let dyrket med flere grene for en rig høst. Er du klar til at nyde?

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718264 Kategori:

Sød Kirsebær ‘Dønnisens Gule’ er ikke bare en almindelig kirsebærsort. Denne fantastiske frugt vil fortrylle dine sanser med sin helt lysende gule farve og lækre, sprøde sødme. Med middelstore frugter, der modner sidst i juli og begyndelsen af august, er denne kirsebærsort en sand delikatesse for enhver frugtel-sker.

Den kraftige vækst og oprette form gør Sød Kirsebær ‘Dønnisens Gule’ til en imponerende tilføjelse til enhver have. For at sikre en rig høst kræver denne sort dog en bestøver – såsom Stella eller Hedelfinger – med 4-8 grene og en højde på 150-200 cm. Placeret i en 10 liters potte vil denne kirsebærplante trives og bringe liv til din have med sin skønhed og smag.

Trods sin søde smag er Sød Kirsebær ‘Dønnisens Gule’ sjældent bytte for fugle, hvilket giver dig mulighed for at nyde frugterne i fulde drag. Med denne kirsebærsort i din have kan du se frem til smagsoplevelser, der vil glæde både dine smagsløg og øjne.

Invester i Sød Kirsebær ‘Dønnisens Gule’ og lad dig forføre af dens enestående charme og fantastiske frugter. Tag din have til nye højder med denne vidunderlige kirsebærsort, der vil berige dit liv med skønhed og smag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Kirsebær ‘Dønnisens Gule’ kræver bestøver 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (P.avi)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.