Cider æble ‘Dabinette’ 4-8 grene, 120-160 cm. 7,5 liter potte

330 kr.

Forny din have med vores store Cider æble ‘Dabinette’ træ. Ideel til ciderproduktion og haver. Bestil nu for frisk frugt.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203716212 Kategori:

Med vores Cider æble ‘Dabinette’ træ i 7,5 liters potte får du ikke bare en frugttræ, men en investering i dit eget lille stykke naturparadis. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 120-160 cm er dette træet allerede klar til at blive plantet og begynde at trives i din have.

‘ Dabinette’ – navnet alene vækker minder om aromatisk æbleduft og smagen af friskpresset cider. Dette bittersøde cideræble har et gulligt, hvidt frugtkød og en karakteristisk skræl, der er stribe rød med en gul/grøn grundfarve. Æblet har en middelstor størrelse og en rund og pæn facon, der gør det til en fryd for øjet.

Med et stort udbytte af elegante cideræbler kan du se frem til at høste frugterne af dit arbejde. Fra plukketidspunktet og modningen begynder du at leve ciderdrømmen, og høsten af disse æbler vil glæde både dine smagsløg og dit hjerte.

At dyrke sit eget frugttræ er en givende oplevelse, der forbinder os med naturen og sætter os i kontakt med vores rødder. Med vores Cider æble ‘Dabinette’ træ bringer du naturens skønhed tættere på dig og din familie. Lad dit haveeventyr begynde, og lad dig betage af duften af blomstrende æbletræer og smagen af hjemmelavet cider.

Tag det første skridt mod en grønnere og mere frugtbar tilværelse med vores Cider æble ‘Dabinette’ træ i 7,5 liters potte. Lad din have blomstre med liv og glæde, og skab dit eget lille paradis lige uden for døren. Velkommen til en verden af smag, duft og skønhed – velkommen til æblernes univers.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cider æble ‘Dabinette’ 4-8 grene, 120-160 cm. 7,5 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.